Mișcări de trupe la FC Hermannstadt

Echipa de primă ligă sibiană FC Hermannstadt își ajustează lotul pentru un final de sezon reușit. A transferat, e în negocieri pentru alții și a renunțat la mai mulți jucători, anunțând totodată și noi veniți. Ultimul înregimentat e Kablan Davy N’Goma, francez de 28 de ani care a evoluat în toamnă la FC Botoșani.

foto: facebook/FCH

Bine ai venit la FCH, Kablan Davy N’Goma!, a anunțat în urmă cu puțin timp FC Hermannstadt pe pagina de socializare. „Kablan Davy N’Goma este un mijlocaș de bandă în vârstă de 28 de ani. Francezul poate evolua pe ambele benzi ale terenului, dar și ca “vârf retras”. Pe C.V.-ul său se mai regăsesc echipe ca Amiens, Epinal, Tarbes, Bourges, Avoine, Canet din Franța, Blansko și RFCU Luxembourg din Cehia, respectiv Luxembourg. În prima parte a sezonului, N’Goma a evoluat în 9 partide pentru F.C.Botoșani.“. Fără gol în SuperLigă, francezul a părăsit așadar „lanterna“ după doar 5 luni, căutând să-și relanseze cariera la Sibiu. Este cotat la 150.000 de euro, venind însă liber de contract.

Lotul FC Hermannstadt s-a reunit ieri, de astăzi având programat un stagiu de pregătire centralizată în Antalya, Turcia. Gruparea sibiană are fixate și două meciuri amicale, pe 8 ianuarie cu FC Winterthur (locul 7 / Prima ligă / Elveția), iar pe 12 ianuarie cu Sumgayit PFC (locul 4 / Prima ligă / Azerbaidjan). Fotbaliștii sibieni vor reveni acasă pe 13 ianuarie.

După transferul lui Baba Alhassan la FCSB, gruparea sibiană a anunțat despărțirea de Adi Petre, iar Cristi Bărbuț și Petrișor Petrescu au rămas acasă. Fostul jucător sibian Raul Opruț este așteptat direct în cantonamentul de la Lara, urmând să asigure din nou flacul stâng sibian, după o scurtă aventură în Belgia, la KV Kortrijk.

Iată lotul deplasat de FC Hermannstadt pentru cantonamentul din Antalya:

Portari: Cătălin Căbuz, Vlad Muțiu, Ionuț Pop (fotbalist FCH împrumutat la CSA Steaua București)

Fundași: Ionuț Stoica, Valerică Găman, Florin Bejan, Paul Antoche, Mihai Butean, Paolo Medina, Kevin Ciubotaru

Mijlocași: Mino Sota, Ciprian Biceanu, Cristi Neguț, Silviu Balaure, Alessandro Murgia, Alexandru Jipa, Alexandru Oroian, Dragoș Iancu, Kablan Davy N’Goma, Emmanuel Baba Ayine (fotbalist FCH împrumutat la ACS Gaz Metan Mediaș), Ianis Gândilă (Academia FCH), Ianis Mihart (cu acordul CSM Focșani)

Atacanți: Daniel Paraschiv, Ruben Fonseca, Cosmin Bucuroiu, Gabi Iancu

Staff tehnic: Marius Măldărășanu-antrenor principal, Laurențiu Costache-antrenor secund, Valentin Negru-antrenor secund, Florin Berța-antrenor portari, Sergiu Coc- preparator fizic, Dragoș Rusu-medic, George Halmaghi-kinetoterapeut, Mircea Fățan- magazioner

Staff administrativ: Dani Coman-președinte executiv, Radu Neguț-manager sportiv, Dănuț Perjă-team manager

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*