Miruna Măda, vicecampioană balcanică la Cyclo-Cross

Înființarea unei secții de ciclism în cadrul clubului CSM Mediaș, în 2022, se dovedește a fi o inițiativă inspirată, pasionații de curse pe două roți având șanse să se dezvolte și să performeze chiar la ei acasă. Aproape că nu există participare fără medalii pentru cicliștii medieșeni, cele mai recente podiumuri fiind bifate, în weekend, la Vatra Dornei.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Vatra Dornei a avut loc prima ediție a Campionatului Balcanic de Cyclo-Cross. În aceeași locație s-a desfășurat și ultima etapă din Cupa României la Cyclo-Cross. Clubul Sportiv Municipal Mediaș a fost reprezentat de mai mulți sportivi, iar rezultatele au fost foarte bune. Astfel, la Campionatul Balcanic, Miruna Măda a ocupat locul 2 la categoria Juniori, Orban Balazs locul 4 la categoria Cadeți, iar David Doroga, locul 6 la categoria Elite.

În Cupa României, David Doroga a terminat pe locul 2 la Categoria U23 și a ocupat locul 3 în clasamentul general, Orban Balazs, a ocupat locul 3 la Cadeți și locul 2 în clasamentul general, Miruna Măda a terminat pe locul 2 și a ocupat locul 1 în clasamentul general la categoria sa, Edan Custura a ocupat locul 3 la Categoria Copii C, iar Ianis Pîntea a ocupat locul 1 în Cursa Copiilor Woom și locul 4 în etapa de Cupa României, la categoria sa de vârstă. „Felicitări echipei noastre pentru aceste performanțe extraordinare și pentru că au adus acasă numeroase medalii și trofee! Vă mulțumim pentru dedicare, vouă, antrenorilor, părinților și tuturor celor care ne susțin activitatea, cu mențiune specială pentru Primăria Municipiului Mediaș, tuturor pentru faptul că ne faceți mândri!” a fost mesajul transmis de Clubul Sportiv Municipal Mediaș prin intermediul paginii sale oficiale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*