„Mirciulică” se lansează la Sibiu. Întâlnire cu Mircea Bravo și bunica (VIDEO)

Urmărit de peste 3 milioane de oameni, Mircea Bravo și partenerul lui, Cristian Ilișuan, au decis că după succesul răsunător din online,  este momentul să treacă la următorul nivel – filmul de lungmetraj.

În film este vorba despre Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, care pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Proiecția de la Sibiu va avea loc la Cine Gold, sâmbătă, 15 octombrie. Cei care vor cumpăra bilete la proiecțiile de după amiază vor avea ocazia să se întâlnească cu Mircea Bravo și echipa sa de producție.

Regia filmului „Mirciulică”este semnată de Cristian Ilișuan, acest film marcând și debutul său regizoral, iar scenariul a fost scris de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo (Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Vereștiuc).

Din echipa filmului nu lipsește nici celebra bunică, Tanti Lenuța din Chinteni, care va fi prezentă și ea la Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*