Mircea Orlățan, USR: „La Cisnădie am avut parte de o demonstrație a democrației în adevăratul sens al cuvântului”

Mircea Orlățan, cel care a câștigat mandatul de primar al orașului Cisnădie în urma alegerilor de duminică le-a transmis un mesaj de mulțumire celor care i-au acordat încrederea pentru următorii patru ani.

Foto: Facebook Mircea Orlatan

„Am reușit numai de puțin timp să finalizăm centralizarea datelor și transmiterea în sistemul electronic AEP, astfel încât acum putem să vă comunicăm rezultatele alegerilor pentru Primar al Orașului Cisnădie.

Pentru alegerile locale de la 9 iunie prezența la vot a fost de 44.66%. Au votat 9.724 persoane.

Pentru candidatul Gheorghe Huja voturile valabil exprimate au fost în număr de 2681.

Pentru candidatul Mircea Orlățan voturile valabil exprimate au fost în număr de 3078.

Știm că mulți dintre alegători au fost nevoiți să parcurgă 12 kilometri dus-întors pentru a-și putea exercita dreptul de a vota, după care au fost nevoiți să aștepte la rând pentru mult timp.

Vă mulțumim mult pentru determinarea cu care v-ați exprimat dreptul la vot la Alegerile locale de ieri 9 iunie la Cisnădie.

Orașul Cisnădie are de acum un primar ales, pe Mircea Orlățan și un primar în funcție, domnul Gheorghe Huja. Preluarea mandatului de către primarul ales va avea loc în luna noiembrie 2024.

Vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră și vă încredințez că Orașul Cisnădie va avea parte de o administrație sănătoasă, în slujba oamenilor și pentru oameni” a transmis Mircea Orlățan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*