Minivacanță plină de evenimente. Jandarmii nu s-au plictisit

Sibiul a fiert în minivacanță, dar nu neapărat de voie bună. Jandarmii au „certat” petrecăreți zgomotoși, pescari amatori și iubitori ai alcoolului.

FOTO: Jandarmeria Sibiu

Pe timpul minivacanței, jandarmii sibieni au desfășurat activități preventive, misiuni de menținere și asigurare a ordinii și liniștii publice, misiuni de asigurare a pazei obiectivelor din competența inspectoratului.

Echipaje de jandarmerie au acționat pe raza județului Sibiu și în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș, atât independent cât și împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Jandarmii au legitimat peste 250 de persoane prin intermediul aplicației eDAC și au constatat 45 de contravenții, pentru care au aplicat 21 de amenzi în valoare de 5550 de lei și 24 de avertismente scrise.

Sancțiunile au fost date pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, provocare de scandal, adresare de injurii, consum de alcool în locuri nepermise, pescuit fără permis și în perioada de prohibiție și pentru nerespectarea prevederilor legale în ceea ce privește activitatea de picnic.

„Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul jandarmilor în mod direct sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Jandarmii sibieni sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!” – transmite Jandarmeria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*