UPDATE. Minivacanța disparițiilor. Poliția caută două minore plecate dintr-un centru de plasament

Poliţiştii sibieni caută două minore, ambele în vârstă de 13 ani, care au plecat dintr-un centru de plasament, fără a mai reveni.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

 

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 21,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, două minore, CIOROGARIU FELICIA MARIA și MAGHIAR DENISA MARIA, ambele în vârstă de 13 ani, au părăsit împreună incinta unui centru de plasament din orașul Cisnădie, jud. Sibiu, fără a mai reveni.

CIOROGARIU FELICIA MARIA

Semnalmente: înălțime 170, păr brunet, lung, ochi căprui, constituție robustă.

În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoare albă, bustieră de culoare gri, cămașă în carouri roșu/negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

MAGHIAR DENISA MARIA

Semnalmente: înălțime 150 cm, păr șaten, de lungime medie, ochi căprui, constituție robustă.

În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoare gri/negru, tricou de culoare galben cu diferite inscripții, geacă din material tip jeans de culoare albastră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Din păcate, nu dispunem de fotografii ale celor două minore.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE: „În seara zilei de 1 mai, în jurul orei 21,00, cele două minore au fost depistate pe raza orașului Cisnădie și au fost preluate de către reprezentanții centrului de plasament. Nu au fost victimele niciunei infracțiuni” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*