Robert Frățilă DEZVĂLUIE povestea din spatele celor 4 titluri de CAMPION național!

Cvadruplu medaliat cu aur la recentele Campionate Naționale de Culturism și Fitness, sibianul Robert Frățilă dezvăluie „secretul“ care stă în spatele succesului său: MUNCA.

foto: facebook/Mihai Robert Frătila

Mulți nu știu, însă pregătirea a început încă din iunie 2023, povestea fiind una mai lungă și știută doar de câteva persoane. Miza era una mare, aveam ceva de demonstrat…“, își începe relatarea tânărul campion. Fiecare zi a fost dedicată unei lupte constante. Zilele de pauză au fost rare. Nu aveam altă opțiune – trebuia să dau 100%. După Campionatul Mondial, dorința de mai mult m-a împins să nu mă opresc, să nu ies din planul riguros. Aveam un scop clar: știam că pot mai mult și trebuia să arăt asta.“, arată Robert Mihai Frățilă.

foto: facebook/Mihai Robert Frătila

Potrivit sibianului, zilele începeau devreme, la 5:00-5:30 dimineața, cu antrenamente grele, dar necesare, urmate după aceea de cursuri la facultate, fiind înscris la două profile, Mate-Info și Educație Fizică și Sport. „Nopțile se terminau întotdeauna în jurul orei 22. Fiecare antrenament în sală mă ajuta să fiu mai aproape de visul meu. Campionatul Balcanic a fost o confirmare pentru mine, dar știam că nu era suficient. Obiectivul suprem, încă din primul meu an la juniori mari, era acela de a fi cel mai bun junior din țară, iar asta puteam să văd doar participând la Campionatul Național“, mărturisește campionul sibian.

Robert Mihai Frățilă știa că va avea parte de o concurență, atât din partea sportivilor interni, cât și a colegilor din lotul național. „Munca a fost neobosită și dedicată. Tot ce mai rămânea era posingul de pe scenă. Visam să câștig, și miza era imensă… totul sau nimic. Și, în cele din urmă… îi mulțumesc lui Dumnezeu că a fost totul 🙏🏻. Campion la categoria Games Classic Bodybuilding 21-23 de ani, campion la categoria Classic Bodybuilding 21-23 de ani, campion la categoria Classic Physique 21-23 de ani și campion la categoria Bodybuilding 21-23 de ani! Aceste rezultate încep ușor, ușor să îmi întărească poziția în lotul național și sunt foarte fericit de acest lucru.“, a transmis sibianul pe contul său de socializare.

Robert Mihai Frățilă îi mulțumește lui Marius Chera, „omul care a fost în spatele meu și a avut grijă să atingem aceste obiective. Mulțumesc Reflexovital Salon Sibiu pentru facilitarea recuperării prin masajele oferite de terapeuți specialiști. Mulțumesc Muscle Up Fitness pentru sala pusă la dispoziție pentru antrenamente. Multumiri clubului Centurion Sibiu și domnului Mazilu Marius-Ioan. Mulțumiri familiei mele care a fost un sprijin de neclintit, oferind încredere și susținere constantă. Iubita mea, care a fost alături de mine și a avut încredere, care a participat și ea și sunt mândru de forma pe care a reușit să o obțină într-un timp atât de scurt. Acum începe pregătirea pentru Campionatul Mondial 2024, iar recunoștința se îndreaptă către Federația Română de Culturism și Fitness pentru această oportunitate și selecționerului lotului, domnului Costel Torcea. Mulțumesc domnului Gabriel Toncean, care se asigură că Federația Română de Culturism și Fitness este într-o continuă ascensiune și că sportivii beneficiază de condiții din ce în ce mai bune“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*