Miercuri sărbătorim Ziua Pompierilor din România. Sibienii sunt invitați în Piața Mare și la toate subunitățile ISU

Miercuri, 13 septembrie, pompierii sibieni, împreună cu colegii lor din întreaga țară, își sărbătoresc ziua. Manifestările încep la ora 11.00, în Piața Mare.

Foto: Arhivă

Miercuri, 13 septembrie, pompierii sibieni vă invită în Piața Mare din Sibiu, începând cu ora 11.00, pentru a sărbători Ziua Pompierilor din România.

”Anul acesta se împlinesc 175 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii, un moment istoric ce a marcat pentru totdeauna nu doar istoria României ci și pompierii români. Devotamentul, curajul, profesionalismul și dragostea față de semeni sunt câteva elemente care ne definesc și pe care le purtăm în suflet zi de zi.

Pentru noi este o zi aparte, când comemorăm și totodată celebrăm curajul și sacrificiul pompierilor din toate timpurile, trecute și prezente. Onorăm munca și eforturile colegilor care și-au dat viața pentru crezul nostru comun; acela de a salva vieți și de a proteja bunuri”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu.

Așadar, evenimentele debutează miercuri, de la ora 11.00, în Piața Mare, iar până la finalul zilei porțile tuturor subunităților de pompieri din județul Sibiu sunt deschise pentru dumneavoastră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*