Mic târg creativ de vară la Sibiu

În acest weekend Piața Huet va găzdui târgul de vară Creative Buzz.

Foto: Organizatori

La târg și-au dat întâlnire creatorii de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, jucării pentru copii, bunătăți de casă, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.

„Te știm cumpărător local, te știm îndrăgostit de lucrul făcut de mână, te știm atent la detalii și interesat de protejarea mediului și sustenabilitate!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, de vineri până duminică în Piața HUET din Centrul Sibiului, zilnic între 10.00-22.00.

Creative Buzz este locul ideal de întâlnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionații de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, jucării pentru copii, bunătăți de casă, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. În fiecare seară vom avea concerte live iar pe tot parcursul festivalului te așteaptă ateliere de creație pentru toată familia și demonstrații live ale artizanilor.

Peste 50 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 10 de artizani, fac cunoștință pentru prima dată cu publicul sibian.

Atunci când cumperi local, sprijini un mic antreprenor și arăți respectul și admirația ta față de o persoană care și-a investit toate visurile, speranțele și munca în produsele pe care tu le porți sau le dăruiești mai departe.

De ales, de testat, de luat acasă, de dăruit! Vino la Mic târg creativ de vară la Sibiu să ne răsfățăm, să ne cunoaștem și să povestim!” transmit organizatorii evenimentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*