Metode de eficientizare energetică prezentate la Orlat

Folosirea eficientă a resurselor energetice poate duce la un consum mai mic fără a afecta confortul de zi cu zi.

Foto: Consiliul Județean Sibiu

Locuitorii comunei Orlat au fost interesați de metodele de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței, care îi vor ajuta în viitor să reducă costurile facturilor la utilități.

„Mulțumim domnului primar Aurel Gâță pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și cetățenilor prezenți la evenimentul din cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”.

Mai multe date despre proiect: https://energieverde.cjsibiu.ro/

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024” au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*