Mesajul prefectului la început de an școlar

Anul școlar 2023-2024 începe astăzi, 11 septembrie 2023. Prefectul Mircea-Dorin Crețu a transmis un mesaj elevilor, părinților și cadrelor didactice.

FOTO: Mesagerul de Sibiu

Pentru elevii de toate vârstele, acest moment reprezintă începutul unei noi etape în viața lor. Este momentul să învețe lucruri noi, să-și dezvolte abilitățile și să se pregătească pentru viitor.

Educația este esențială pentru o viață de succes. Ea ne ajută să ne construim o carieră, să devenim cetățeni responsabili și să ne integrăm în societate.

De aceea, este important ca toți elevii să se implice în procesul educațional și să-și dea tot interesul pentru a învăța.

„Fiecare început de drum este greu atunci când totul pare necunoscut, însă aveți curajul, speranța și încrederea că, împreună cu dascălii, veți urma pașii spre o lume fascinantă a noilor cunoștințe, a multiplelor informații și, de ce nu, a noilor responsabilități”, a declarat prefectul.

Prefectul a asigurat de tot sprijinul instituției pe care o reprezintă în ceea ce privește calitatea actului educațional și desfășurarea acestuia în condiții de maximă siguranță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*