Mesajul lui Dragoș Patriche, candidatul PUSL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Sibiu (CP)

Dragi sibieni,

Sunt Patriche DRAGOȘ și candidez pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Sibiu. Viziunea mea este clară și îndrăzneață: un județ modern, prosper și unit, unde fiecare voce contează.

Timp prea îndelungat, actuala conducere a Consiliului Județean a stagnat dezvoltarea acestui județ minunat prin lipsă de viziune, incompetență și opacitate. Ne-am săturat de promisiuni deșarte și de proiecte anunțate dar neterminate sau chiar neîncepute . Este timpul pentru o schimbare reală!

foto: PUSL

Împreună putem construi un Sibiu vibrant și inovator, unde transparența și eficiența sunt la ordinea zilei, unde investițiile sunt gestionate cu responsabilitate și unde fiecare cetățean se simte parte din schimbare. Voi aduce un suflu nou, determinare și angajamentul ferm de a transforma Sibiul într-un exemplu pentru întreaga țară. Voi înlătura clientela politică ce roiește în jurul Consilului Județean Sibiu și al instituțiilor subordonate, cumetria si deprofesionalizarea.

Vreau să transformăm visurile noastre în realitate. Haideți să dăm o lecție de democrație și să demonstrăm că merităm un județ care să ne facă mândri.

Vă mulțumesc și vă aștept la vot!

Votați Patriche DRAGOȘ – Președinte al Consiliului Județean Sibiu, poziția 8 pe buletinul de vot pentru Președinte Consiliul Județean Sibiu

Votați propunerea mea de consilieri județeni PUSL + Pro România, poziția 11 pe buletinul de vot pentru Consiliul Județean Sibiu.

Votați Ciprian FARAON – Primar al Sibiului, poziția 6 pe buletinul de vot pentru Primar Sibiu.

Votați echipa de consilieri locali PUSL, poziția 6 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Sibiu.

 

10 pentru Județul Sibiu!  Votați echipa PUSL+Pro Romania pe buletinul de vot pentru Consiliul Județean Sibiu, ultima pagina (pozitia 11)

DRAGOȘ PATRICHE, inginer

FLOREA PETRU, economist

SIMION DIACONU COSMIN GEORGEL, inginer

TOBESCU ȘTEFAN, economist

FARAON CIPRIAN, economist

BORCEA OANA, economist

LUPU MINODORA, jurnalist

BUCUR CRISTIAN-DAN, istoric

MILCU ȘTEFAN-COSMIN, inginer

FILIP IOAN, tehnician veterinar

 

Publicat la comanda PUSL Sibiu,  CMF 21240113

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*