Mesajul lui Ciprian Faraon, candidatul PUSL pentru Primăria Sibiu (CP)

Dragi sibieni,

Astăzi ne aflăm în fața unui moment decisiv pentru orașul nostru. În ultimele săptămâni, am avut ocazia să vă întâlnesc, să vă ascult preocupările, să împărtășim idei și să visăm împreună la un Sibiu mai bun. Vă mulțumesc din suflet pentru primirea caldă, pentru sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat.

Sibiul nu este doar un loc pe hartă, este inima noastră, este casa noastră. Este locul unde ne creștem copiii, unde ne bucurăm de frumusețea fiecărei zile și unde ne construim viitorul. Acest oraș minunat merită să strălucească, merită să fie condus cu pasiune, integritate și viziune.

Am crescut aici, alături de voi. Am văzut cum Sibiul a fost și poate fi din nou un exemplu de excelență. Dar pentru asta, avem nevoie de schimbare. Avem nevoie de un leadership(conducere) care să fie alături de cetățeni, care să asculte și să răspundă nevoilor voastre, un leadership care să pună Sibiul și sibienii pe primul loc. Este timpul să spunem „nu” incompetenței, nepotismului și lipsei de transparență care au frânat dezvoltarea orașului nostru.

Dragi prieteni, vă asigur că voi fi un primar care ascultă, care asigură normalitatea, care este prezent în mijlocul comunității și care lucrează neobosit pentru a transforma Sibiul într-un oraș în care fiecare dintre noi să se simtă mândru că trăiește. Am planuri concrete pentru modernizarea infrastructurii, pentru dezvoltarea economică și pentru îmbunătățirea calității vieții în fiecare cartier. Viziunea mea pentru Sibiu este una a unui oraș modern (SMART), vibrant, un oraș care își respectă cetățenii și care oferă oportunități reale pentru toți. Vreau să văd un Sibiu devenit simbol al culturii și al identității noastre, un loc unde arta să înflorească și să inspire generații întregi. Toate acestea pentru că am experiența profesională necesară!

Pentru cei care nu ați primit programul meu de guvernare locală, vă rog să accesați pagina mea de Facebook sau site-ul meu la adresa http://ciprianfaraon.ro/votez

Știu că nu va fi ușor. Știu că vor fi provocări și obstacole, dar am pregătirea educațională potrivită. Dar mai știu ceva, împreună putem reuși. Fiecare dintre voi are un rol important în această schimbare. Vă îndemn să veniți la vot, să vă faceți vocea auzită și să alegeți un viitor mai bun pentru Sibiu. Nu doar pentru noi, dar și pentru copiii noștri, pentru generațiile care vor urma.

Vă asigur că nu voi dezamăgi. Voi fi un primar dedicat, ferm în decizii și transparent în acțiuni. Voi fi alături de voi la fiecare pas, ascultându-vă și luptând pentru un Sibiu mai bun.  Asta pentru ca știu ce înseamnă implicarea în comunitate, am peste 10 ani de activități comunitare.

Împreună, putem transforma acest oraș într-un loc de care să fim mândri cu toții. Haideți să facem istorie împreună! Haideți să alegem schimbarea! Vă aștept la vot cu inima plină de speranță și determinare. Vă mulțumesc!

Votați Ciprian FARAON – Primar al Sibiului, poziția 6 pe buletinul de vot pentru Primar Sibiu.

Votați echipa mea de consilieri locali PUSL, poziția 6 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Sibiu.

Votați propunerea mea de consilieri județeni PUSL + Pro România, poziția 11 pe buletinul de vot pentru Consiliul Județean Sibiu.

Votați Patriche DRAGOȘ – Președinte al Consiliului Județean Sibiu, din partea PUSL, poziția 8 pe buletinul de vot pentru Președinte Consiliul Județean Sibiu.

Doamne ajută!

 

10 pentru Sibiu!  Votați echipa PUSL pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Sibiu, poziția 6

FARAON CIPRIAN, economist

LUPU MINODORA, jurnalist

DRAGOȘ PATRICHE, inginer

POPA GABRIELA, jurist

IAMANDI LILIANA-BRÎNDUȘA, profesor

HĂDĂREANU SILVIU-TEOFIL, inginer

TICUȘAN STELIAN-IOAN, economist

CRISTEA FLORIN-ANDREI, economist

POP ALEXANDRA-IULIA, inginer

MILCU ȘTEFAN-COSMIN, inginer

 

Publicat la comanda PUSL Sibiu,  CMF 21240113.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*