Mesaj de la Ruben Albes pentru sibieni, înaintea meciului A.F.C. Hermannstadt vs Academica Clinceni

A.F.C.Hermannstadt revine pe Stadionul Municipal Sibiu în primul meci oficial jucat pe teren propriu după aproape patru luni de pauză forțată de pandemia COVID-19.

Elevii antrenați de spaniolul Ruben Albes îi vor infrunta pe ilfovenii de la Academica Clinceni în etapa a VI-a din Playoutul Ligii 1.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, Clinceni fiind pe locul 4 cu 20 de puncte, în timp ce FCH se situează cu o treaptă mai jos, 18 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

Pentru acest meci, Ruben Albes nu se va putea baza pe portarul Emanuel Novo, accidentat și pe Kevin Rimane, care mai trebuie să efectueze un test COVID-19.

,,Pentru noi este un meci important. Ne-am corectat slăbiciunile și ne-am îmbunătățit abilitățile. Suntem o familie puternică și sunt sigur că suporterii sibieni ne vor susține să facem un meci bun. Energia lor va fi importantă. Știu că ei nu au voie pe stadion, dar energia transmisă va conta. Rog suporterii să încerce să sprijine echipa de acasă și în mod sigur vom simți asta în teren. Singura mea grijă este ca echipa să rămână în Liga 1. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. Am încredere în jucătorii noștri, am încredere în familia noastra, am încredere în munca noastră”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

În sezonul regulat, FCH a învins Academica cu scorul de 2-1 în tur și a remizat în deplasare, 1-1, în retur. A.F.C. Hermannstadt vs Academica Clinceni va avea loc mâine, 26.06.2020, începând cu ora 17, pe Stadionul Municipal Sibiu. Meciul se va juca fără spectatori, în condiții speciale anti COVID-19.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*