Medicii au fost nevoiți să-i amputeze unei fete mâinile și picioarele după un diagnostic eronat

O fată din Marea Britanie a câștigat în urma unei proceduri judiciare o compensație de 39 milioane de lire sterline (peste 44 milioane de euro), după ce medicii i-au amputat toate membrele în urma unui diagnostic eronat pus în spital.

Avocații fetei a cărei identitate nu a fost făcută publică au spus că părinții ei au dus-o la Spitalul Frimley Park din Surrey, sud-estul Angliei, cu febră mare, stări de somnolență și vărsături, care sunt simptome pentru meningită și sepsis, dar medicii au trimis-o acasă după ce i-au prescris paracetamol, potrivit BBC, citat de Digi 24.

. Părinții ei s-au întors la spital când starea ei s-a agravat, iar medicii au diagnosticat-o cu sepsis meningococic. Mai târziu, ea a făcut insuficiență la mai multe organe. Din cauza severități sepsisului, fata a avut nevoie de amputații la toate cele patru membre, a declarat avocata Elizabeth-Anne Gumbel, care reprezintă familia. Astfel, picioarele i-au fost amputate de deasupra genunchiului, iar brațele de deasupra cotului.

Continuarea AICI:

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*