Medici rezidenți sibieni, premiați la București

Doi medici rezidenți în specialitatea boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu au fost premiați în cadrul Forumului Tinerilor Medici Infecționiști 2023 care a avut loc la București în perioada 28-30 septembrie

Foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu
Dr. Alin Feiereisz, medic rezident specialitatea boli infecțioase anul II a obținut premiul III pentru lucrarea „Impactul modificărilor climatice din România asupra evoluției infecțiilor respiratorii acute în sezonul rece”.
Dr. Smaranda Crăciun, medic rezident specialitatea boli infecțioase anul III a fost premiată pentru posterul „Meningoencefalita cu dublă etiologie: bacilară și virusul encefalitei de căpușă – Prezentare de caz”.
Prima ediție a Forumului Tinerilor Medici este o manifestare dedicată dezvoltării și îmbunătățirii aptitudinilor tinerilor medici pe diverse componente necesare în exercitarea profesiei.Evenimentul a fost organizat de Societatea Națională Română de Boli Infecțioase.
”Felicitări tinerilor medici infecționiști pentru acestă reușită importantă care încununează eforturile lor de a învăța și a se dezvolta profesional și în același timp dovedesc calitatea pregătirii lor ca rezidenți. Ne bucurăm că, pe lângă premiile obținute, au avut oportunitatea de a interacționa cu colegii lor din alte centre precum și cu experți de marcă în domeniu”, a declarat Prof.univ. dr. Victoria Birlutiu, medicul șef al Secției Clinice Boli Infecțioase din cadrul SCJU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*