Medic nou la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Este specialist de Medicină Internă.

Începând cu data de 1 aprilie, Dr. Rotar Oana Teodora, medic specialist de Medicină Internă s-a alăturat echipei Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr Gheorghe Preda Sibiu”.

foto: Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu

Dr. Rotar Oana Teodora este membră a Societății Române de Medicină Internă, certificată în Suportul Vital Avansat, a absolvit cursul de Ecografie Generală și are o experiență bogată în participarea la numeroase congrese naționale și internaționale.
Noul medic oferă consultații gratuite, decontate de CJASS pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, facilitând accesul la îngrijirea medicală de calitate pentru toți cei care au nevoie.
„Suntem entuziasmați să o întâmpinăm în echipa noastră și suntem siguri că va contribui semnificativ la menținerea standardelor ridicate de profesionalism și calitate în îngrijirea medicală pe care o oferim comunității noastre.
Vă invităm să îi oferiți un călduros bun venit Dr. Rotar și să vă bucurați de expertiza și devotamentul său în beneficiul sănătății noastre!
Programări pentru consulturi de medicină internă la numărul de telefon 0269214335, interior 156 sau pe platforma de programari online www.medicina-psihiatrie.ro, program de luni până vineri”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr Gheorghe Preda Sibiu”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*