Meciul REVENIRII! Românii îi țin azi pumnii Simonei Halep

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport.

foto: facebook/Simona Halep

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite jucătoare de tenis din România vor trăi astăzi o seară plină de emoții, urmărind meciul de revenire în circuitul profesionist al Simonei Halep după un an și jumătate de absență, disputat în cadrul turneului WTA Miami Open 2024, transmite AGERPRES.

Partida dintre Simona Halep (32 ani) și Paula Badosa (26 ani, numărul 80  în clasamentul WTA) va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 1 și va fi disponibilă spre vizionare atât în format LIVE VIDEO și TEXT pe platforma digisport.ro, precum și în aplicația Digi Sport.

Meciul este programat să înceapă nu înainte de ora 22:00, iar pentru Simona Halep, beneficiara unui wild card in partea organizatorilor, această partidă marchează prima confruntare oficială din circuitul competițional după o pauză semnificativă.

În 2022, înainte de suspendare, Simona a întâlnit-o de două ori pe Badosa, impunându-se de fiecare dată fără emoții în câte două seturi.

Participarea de anul acesta reprezintă a opta prezență a Simonei Halep la turneul de la Miami, unde a obținut 21 de victorii și a ajuns de doua ori până în semifinalele competiției, în 2015 și 2019.

Este important de menționat că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus suspendarea pentru dopaj a tenismenei românce de la 4 ani la 9 luni, fapt ce îi permite să se reîntoarcă pe teren și să-și continue cariera sportivă. Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1 de ucraineanca Daria Snigur.

Dubla câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep va aborda runda inaugurală cu încredere și determinare, iar meciul din această seară se anunță un spectacol memorabil pentru toți cei care vor urmări competiția în direct pe Digi Sport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*