Meci încheiat la spital! Petrolul – FC Hermannstadt 0-0

La 3 zile de la partida cu FCSB, de pe Municipal, FC Hermannstadt a avut parte aseară de o întâlnire pe care își dorește să o uite cât mai repede. 0-0 la Petrolul Ploiești, în cadrul etapei a 10-a a Superligii, meci cu o accidentare gravă a lui Dragoș Iancu, tânărul „under“ sibian aflat în mare formă la începutul acestui sezon. Acesta a suferit o fractură deschisă de peroneu, în urma unui atac violent al căpitanului Petrolului Valentin Țicu, în minutul 6.

„Dragoș va fi bine! A primit îngrijiri medicale la o clinică din București și în această dimineață va fi operat. Vă mulțumește tuturor pentru mesaje!  Suntem alături de tine, tinere!“, a transmis azi noapte FC Hermannstadt.

foto: facebook/FCH

Pe „Ilie Oană“ din Ploiești, centralul Marin Barbu a acordat roșu direct la faultul grosolan al lui Țicu, FC Hermannstadt urmând să joace apoi aproape un meci întreg în superioritate numerică. Din păcate, la fel ca joi cu FCSB, elevii lui Măldărășanu n-au știut să profite de avantaj. Au dat peste o echipă a Petrolului care s-a strâns în fața careului, sibienii căutând în zadar soluții să desfacă „lacătul“. Mai mult, pe contraatac, gazdele au trecut în 2 rânduri pe lângă deschiderea scorului, prin Musi (40) și Roman II (45+4), petroliștii reluând foarte aproape de țintă din poziții favorabile.

foto: facebook/FCH

Baba a înscris în chiar primul minut de la reluare cu un șut plasat de la marginea careului, însă balonul a venit după ce a fost atins cu mâna de către Daniel Paraschiv, fază analizată la VAR. Golul a fost anulat, iar meciul a curs apoi fără evenimente importante la cele 2 porți, jucătorii sibieni fiind vizibil afectați de accidentarea lui Dragoș Iancu.

Ne gândim doar la Dragoș, din păcate se întâmplă astfel de accidente. Băieții au vorbit la pauză să dea totul pentru el”, a declarat Marius Măldărășanu imediat după meci, la Digi Sport. „Este foarte greu să desfaci o echipă care se apără supraaglomerat. Dacă dădea Paraschiv gol, se dădea henț. Dar cum a dat Alhassan, trebuia să se pună. Am înțeles că au zis că a fost intenție la Paraschiv. Dar nu mai contează acum, oricum nu ne bucuram dacă noi câștigam. Urmează un program încărcat, jucăm cu Sepsi, câștigătoarea Cupei României. Vor schimba și ei, dar nu masiv. Trebuie să mergem mai departe, să dăm totul pe teren, indiferent de cât de obosiți suntem”, a declarat Măldărășanu.

Echipa sibiană rămâne neînvinsă în ultimele 6 etape, cu 5 remize și o victorie. Ocupă locul 5 în clasamentul provizoriu, cu 14 puncte. Are 2 partide în plus disputate față de Sepsi (locul 7, cu 12 pct), grupare pe care o va întâlni pe Stadionul Municipal din Sibiu, miercuri 27 septembrie, de la 18,30, în Cupa României.

CLASAMENT

sursa: LPF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*