Meci de top la Cisnădie! CSC Șelimbăr – FC Voluntari, în Cupa României

Liderul Ligii 2 cu maxim de puncte după 4 etape, CSC 1599 Șelimbăr, întâlnește azi FC Voluntari, în play-off-ul Cupei României. Partida se va desfășura pe Stadionul Măgura din Cisnădie, de la ora 17,30. Claudiu Niculescu întâlnește echipa cu care a cucerit trofeul în 2017, după o finală cu Astra Giurgiu.

foto: facebook/CSC1599Șelimbăr

Prețul unui bilet de intrare este 30 lei / adulți și 10 lei / copii sub 18 ani. Casa de bilete de la stadion va fi deschisă azi între orele 14 – 17,30. Posesorii de bilete sunt rugați să le păstreze și după intrare, întrucât la pauză va avea loc o tragere la sorți, premiul pus în joc fiind un tricou oficial de joc.

Se anunță o partidă interesantă, „călăreții roșii“ având ocazia să-și măsoare forțele cu o echipă de Superligă, în drumul spre… finala Cupei României. Recent, conducerea clubului din Șelimbăr și-a manifestat dorința ca echipa să urce cât mai sus în competiția KO, mai ales că nu are drept de promovare în Superligă. Astăzi întâlnește o echipă de play-off în acest moment, locul 6 în Superligă, cu 3 victorii și un egal în primele 7 etape.

FC Voluntari are experiență în această competiție, reușind chiar să cucerească trofeul după ce a învins în finală Astra Giurgiu, în 2017, după lovituri de departajare. Echipa era antrenată atunci tocmai de Claudiu Niculescu! Anul trecut, gruparea ilfoveană a jucat din nou cu Cupa României pe masă, dar a pierdut în fața echipei Sepsi OSK, scor 1-2, la capătul unui meci spectaculos.

foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr

După startul excelent de sezon cu CSC 1599 Șelimbăr, Claudiu Niculescu a declarat într-un interviu că „s-a format acea echipă de care aveam nevoie pentru a ne bucura împreună cu suporterii. Sunt oameni foarte serioși la Șelimbăr. Ne ajută cu tot ce avem nevoie și se oferă toate condițiile pentru performanță, iar asta se vede în atmosfera de la echipă și în rezultatele de pe teren”.

„Călăreții roșii“ au debutat în această ediție a Cupei României într-un meci disputat la Câmpulung Muscel, miercuri 16 august, scor 4-1 cu echipa de Liga a 3-a Muscelul Câmpulung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*