Martorul-cheie împotriva clanului Dordulea a murit într-un accident

Martorul-cheie împotriva clanului Dordulea a murit într-un accident. Colonelul Bogdan Georgian Pușcoi, fost șef în cadrul ISU Dâmbovița, a murit sâmbătă într-un accident rutier într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi. El este ofițerul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia în anul 2020. Accidentul a survenit la o săptămână după explozie.

Sursa foto: Facebook

În anul 2020, colonelul Pușcoi a semnat pentru ridicarea autorizației stației GPL din Crevedia care a explodat în urmă cu o săptămână. Stația GPL este deținută de familia primarului PSD din Caracal, Ion Dordulea.

„Martorul-cheie din dosarul Crevedia, BOGDAN GEORGIAN PUȘCOI a murit! Martorul-cheie din dosarul exploziei de la Crevedia, omul care a retras autorizația de funcționare a stației GPL administrată de societatea Flagras a familiei primarului Doldurea de la Caracal, a murit, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier stupid. Colonelul în rezervă era martor în dosarul deschis de DNA în cazul tragediei de la Crevedia, conform Presshub.

Colonelul în rezerva Bogdan Georgian Pușcoi, fost șef al serviciului Prevenire din cadrul IGSU Basarab I Dâmbovița, făcea primele ore ale școlii de șoferi pentru a-și lua permis de conducere categoria A pentru motociclete.

El se afla într-un poligon alături de un instructor, într-un poligon auto privat, autorizat, situat în comuna Ulmi. La un moment dat, fostul angajat al ISU Dâmbovița, a pierdut controlul motocicletei pe care se afla împreună cu instructorul și s-a izbit de un zid. Instructorul a fost grav rănit, dar colonelul a murit pe loc”, a relatat Gozi Adrian, CEO la ProVolt.

Continuarea în Aktual24.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*