Marquardt sprijină performanța celor de la CSU Sibiu

Compania Marquardt Sibiu se alătură marii familii galben-albastre și devine partener al BC CSU Sibiu.

Marquardt este cel de-al doilea mare investitor străin privat din județul Sibiu, care și-a dovedit, de-a lungul anilor, atașamentul față de comunitatea în care se dezvoltă, implincându-se în numeroase proiecte sociale, sportive sau de sprijinire a învățământului. Începând de astăzi compania sprijină și performanțele sportive aleBC CSU Sibiu – echipa cu cea mai longevivă prezență în prima ligă a baschetului românesc.

Marquardt Sibiu face parte din Grupul Marquardt, care produce componente de operare, panouri de bord și sisteme de comutare pentru industria auto și industria aparaturii electro-casnice din întreaga lume. Compania deține la Sibiu două fabrici, dar nu se limitează numai la producție, ci are în componență și un centru de cercetare și dezvoltare. Din aceste sezon, Marquardt se alătură grupului de companii private care susțin creșterea performanțelor BC CSU Sibiu.

”Baschetul are o popularitate imensă în orașul nostru, ca și în restul țării, iar echipa CSU Sibiu este printre formațiile de top ale României. Prin urmare, este natural să ne alăturăm miilor de fani care susțin echipa, oferind și noi sprijinul companiei Marquardt, care împărtășește aceleași valori-cheie cu clubul sibian: și ei și noi țintim către poziția de top, credem în muncă de echipă eficientă și susținută, în creșterea profesională întreținută cu creativitate și entuziasm”, a arătat Mourad Halilou, manager general al Marquardt Schaltsysteme SCS România.

”Echipa noastră de baschet a dovedit, an de an, că reprezintă un proiect solid și în continuă dezvoltare, bazat pe creșterea performanțelor sportive. Această dezvoltare ar fi fost aproape imposibilă fără sprijinul companiilor din mediul privat.. Compania Marquardt a dovedit că înțelege nevoia de a se implica în comunitatea în care se dezvoltă, iar parteneriatul pe care l-am semnat astăzi vine să demonstreze încă o dată acest lucru și le mulțumim că ne sunt alături, acum, la începutul unui nou sezon competițional”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

Marquardt Sibiu este cea mai mare filială a grupului german Marquardt, o companie de familie fondată în 1925. Grupul are sediul principal în Rietheim-Weilheim și este unul din producătorii de vârf mondiali de comutatoare electronice și electromecanice și de sisteme de comutare. Produsele de mecatronică – incluzând componente de operare, sisteme de acces în vehicule și sisteme de autorizare a șoferului – sunt folosite de multe branduri foarte cunoscute din industria automobilului. Sistemele de comutare Marquardt sunt folosite și în aparatura electrocasnică, în aplicații industriale, în mașinile-unelte de putere și în e-bikes. Grupul are peste 10.000 de angajați în cele 19 locații din Europa, America de Nord, Africa și Asia. În anul financiar 2017, compania a generat venituri de 1,2 miliarde euro. Marquardt investește anual 10% din venituri în cercetare și dezvoltare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*