Marius Măldărășanu: „Va trebui să avem și un plan B“

FC Hermannstadt întâlnește nou promovata Oțelul, mâine, la Galați, de la ora 14, într-o partidă din cadrul etapei a 14-a a Superligii. Un meci între „specialistele“ remizelor în acest sezon, Oțelul bifând 9 rezultate de egalitate, în 13 partide, în vreme ce FC Hermannstadt a acumulat 7. Echipa sibiană abordează partida de pe loc de play-off, având în spate o serie de 11 partide fără înfrângere (9 în Superligă și 2 în Cupa României), în vreme ce Oțelul tocmai a remizat la Cluj, cu CFR, scor 0-0, echipa fostului internațional Dorinel Munteanu având cea mai bună defensivă din Superligă, cu doar 10 goluri primite în 13 partide.

foto: captura video

O deplasare grea, și din punct de vedere al distanței dar și din punct de vedere al adversarului. Pe undeva, este oglinda lui Dorinel (nr – Oțelul Galați) ca atitudine, ca agresivitate, aleargă câte 90 de minute fiecare jucător. Va trebui să răspundem cu aceeași agresivitate, dacă vrem să realizăm ceva. (…). Nu te lasă să joci, pur și simplu, iar noi suntem genul care își dorește să joace. (…) Va trebui să nu le dăm posibilitatea să câștige mingi în treimea noastră, și atunci va trebui să avem și un plan B. Un meci pe care ni-l dorim să-l câștigăm.“, a declarat Marius Măldărășanu.

Întreg lotul sibienilor este valid, cu excepția tânărului Dragoș Iancu, în recuperare după accidentarea gravă de la Ploiești.

CLASAMENT

sursa: LPF

Programul etapei a 14-a:

Vineri, 27 octombrie

Ora 17:30 FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe

Ora 20:30 Dinamo București – Politehnica Iași

Sâmbătă, 28 octombrie

Ora 14:00 Oțelul Galați – FC Hermannstadt

Ora 20:30 Petrolul Ploiești – FCSB

Duminică, 29 octombrie

Ora 14:00 FCU Craiova 1948 – UTA Arad

Ora 20:30 FC Rapid 1923 – Universitatea Craiova

Luni, 30 octombrie

Ora 17:30 FC Botoșani – Universitatea Cluj

Ora 20:30 CFR 1907 Cluj – Farul Constanța

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*