Marius Grecu, pregătit pentru un nou mandat de primar al comunei Șelimbăr. Astăzi și-a lansat oficial candidatura

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, cea mai bogată localitate din județul Sibiu, și-a anunțat astăzi candidatura pentru un nou mandat. Anunțul a fost făcut în prezenta ministrului Culturii, Raluca Turcan, președinte al PNL Sibiu, dar și al Danielei Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, în sediul PNL Sibiu.

foto: Mesagerul de Sibiu

„Vă prezint anunțul oficial de lansare al candidaturii. Astăzi, doresc să anunț că, susținut de Partidul Național Liberal, îmi lansez candidatura pentru un nou mandat la funcția de primar al comunei Șelimbăr. Sub sloganul <<Continuăm Împreună>>, îmi propun să merg mai departe pentru un Șelimbăr mai bun pentru fiecare membru al comunității. Printre realizările din cele două mandate, în care am primit votul de încredere al șelimbărenilor, mohanilor, bungărzenilor și veștemenilor, m-am concertat pe investiții în dezvoltarea infrastructurii locale, în educație, construirea și renovarea unor obiective de importanță pentru comunitatea noastră, recreere și locuri de joacă, am implementat proiecte de digitalizare care au ușurat viața și timpul de așteptare în interacțiunea cu instituția Primăriei. Aceste inițiative au consolidat Șelimbărul ca un model de administrație modernă și eficientă, recunoscut la nivel național”, a spus Marius Grecu.

El a enumerat proiectele duse la bun sfârșit de când este primar al comunei Șelimbăr, dar și cele care sunt în derulare, și care vor urma.

„L-am rugat înaintea acestei conferințe să îmi transmită realizările de primar pentru a vedea argumentele pentru susținerea lui. Când mi-a transmis realizările de mandat, ca primar și echipă PNL, i-am spus că am văzut în existența politică programe de guvernare cu mai puține realizări decât ceea ce a reușit să facă în Șelimbăr. Locuitorii au de ce să fie mândri și să se simtă reprezentați de echipa PNL”, a a declarat Raluca Turcan, în susținerea primarului.

Și Daniela Cîmpean și-a declarat deschis susținerea pentru colegul de partid care candidează pentru un nou mandat. „Pentru mine este o mare bucurie să fiu aici, alături de colegul meu, domnul primar al comunei Șelimbăr. Este o bucurie să constat că PNL are, cu adevărat, oameni care pot să aducă un plus de valoare calității vieții oamenilor care și-au pus încrederea în ei. Marius Grecu a preluat primăria în momente sensibile, dar a recâștigat încrederea oamenilor, Șelimbărul s-a schimbat și asta și pentru locuitori”, a spus președinta CJ Sibiu.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*