Maratonul Internațional Sibiu 2024: An nou, record nou!

60 de proiecte au fost înscrise la Maratonul Internațional Sibiu 2024, un număr record care demonstrează implicarea tot mai mare a comunității sibiene în cauze sociale.

FOTO: Maratonul Internațional Sibiu 2024
„An nou, record nou, o ediție care se anunță mai mare ca oricând! Și asta pentru că nu mai puțin de 60 de ONG-uri și grupuri de inițiativă ne-au trimis ideile lor de proiecte pentru care vor să se lase urme la Maratonul Internațional Sibiu 2024. Nu ne lăudăm cu cifrele, ci doar ne mândrim cu următoarele chestiuni:
Cu comunitatea sibiană care produce tot mai multe idei al căror scop e să mai împrăștie câte un strop de bine în stânga și în dreapta. O comunitate care an după an e tot mai mare și mai capabilă să mobilizeze oameni mărinimoși în jurul cauzelor de la MIS.
Cu maratonul nostru drag care an după an găsește modalități de a se extinde pentru a primi sub cupola lui tot mai multe proiecte. După ce în 2023 am primit un număr record de aplicații, în 2024 s-au dovedit a fi și mai multe cauze propuse!
Cu echipa noastră, iar în aceste momente laurii merg către colegele Gabriela Cuzepan și Madalina Piscu, care au fost constant pe baricade și au lucrat îndeaproape cu cei care au apelat la noi, ca să ne asigurăm împreună că proiectele vor ajunge la juriu în cea mai bună formă.
Mulțumim pentru că sunteți atât de mulți și atât de puși pe fapte. Revenim curând, după jurizare, cu lista cauzelor pentru care ne vom pune în mișcare la MIS 2024”, transmit reprezentanții Maratonului Internațional Sibiu 2024.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*