”Maraton” de sterilizări marca Animal Life Sibiu: peste 500 de animale în 5 zile

Campania de sterilizări gratuite desfășurată de Asociația Animal Life Sibiu în perioada 8-12 aprilie, în Șura Mare, a avut rezultate spectaculoase: 502 animăluțe, câini și pisici, au fost sterilizate gratuit în numai 5 zile.

502 animale sterilizate în cele 5 zile ale Campaniei de sterilizări gratuite organizată de Animal Life Sibiu se traduce în mii de pui nedoriți salvați de la suferință. Sunt pui care ar fi ajuns pe stradă, aruncați în saci de plastic, abandonați în zone nepopulate sau aruncați pur și simplu la ghena de gunoi de către proprietarii care nu îi doresc. Acești stăpâni de câini și pisici au avut acum ocazia să își sterilizele gratuit animăluțele, și mulți dintre ei au făcut-o.

”În spatele acestor rezultate se află niște OAMENI deosebiți, dedicați și profesionisti, iar noi ne simțim norocoși să ii avem alături.

Mulțumim Irinei Corbu-Rudnic și echipei medicale de la SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare pentru că și de această dată ne-au fost alături și au dat dovadă de profesionalism și empatie, așa cum ne-au obișnuit în lunga și frumoasa noastră colaborare.

Mulțumim colegilor și voluntarilor pentru toată munca depusă, pentru seriozitate și extra hărnicie.

Mulșumim International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA) pentru cofinanțarea acestei campanii.

Nu în ultimul rând, multumim Primăriei comunei Șura Mare pentru găzduirea calduroasă

Suntem tare mândri și bucuroși de succesul acestei campanii!”, spun reprezentanții Animal Life Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*