Manifestări pe 9 mai la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”

Structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu autorităţile publice locale şi Mitropolia Ardealului, vor organiza, luni, 9 mai, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, o serie de manifestări dedicate Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene.

Activităţile vor debuta la ora 09.50 cu un program artistic susţinut de Muzica Militară a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” şi vor continua, la ora 10.00, cu ceremonia militară în cadrul căreia se va oficia slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor neamului şi se vor depune coroane şi jerbe de flori. Ceremonia se va incheia cu defilarea gărzii de onoare.

Totodată, cu oceastă ocazie, poate fi vizitată, în perioada 9 – 13 mai, expoziția foto-documentară dedicată Zilei Independenţei de Stat a României și Zilei Uniunii Europene, expusă în cadrul Cercului Militar Sibiu.

Toate persoanele care doresc să participe la eveniment sunt aşteptate de către organizatori la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, în data de 9 mai,  începând cu ora 9.50.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*