MÂNDRIE! Sibiul e pe podium la „Profesorul Anului din mediul rural”. Despre cine e vorba

Au fost anunțați câștigătorii celei de-a doua ediții a Galei ,,Profesorul Anului din mediul rural”.

La categoria „Implicare în comunitate”, Bogdan Mira, de la Școala Gimnazială Slimnic, a fost desemnat pe locul secund. Profesor de Limba și literatura română, Bogdan Mira este și vicepreședinte la Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși.

„Felicitări pentru credința că se poate, curaj și determinare!”, transmite Teach for Romania.

Foto: Teach for Romania

La categoria: „𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚ț𝐢𝐞𝐢“, celălalt dascăl din județul Sibiu nominalizat la Gala din acest an, Daniela-Paraschiva Danka, a fost desemnată ocupanta locului III.  Cu o activitate de 17 ani în învățământ, Danka e  profesoară de Limba și literatura română la Școala Gimnazială Roșia, dar și director adjunct.

„Felicitări pentru implicare, reziliență și curaj!“, , transmite Teach for Romania.

Foto: Teach for Romania

„Recunoscătoare elevilor și părinților elevilor de la Școala Gimnazială Roșia pentru încrederea pe care au avut-o în mine în toți cei 17 ani de activitate didactică, pentru prietenie și respect reciproc. Să fiu dascălul vostru, dragi elevi, este împlinire și bucurie! Recunoscătoare băiețelului meu minunat, familiei, colegilor de la școală, colegilor de facultate, profesorilor care m-au format, prietenilor și oamenilor minunați, pentru sprijin necondiționat și îndrumare. A fost onorant să mă aflu astăzi la finala Galei Profesorului din Mediul Rural 2023, organizată de către Teach for Romania, alături de oameni valoroși. Mulțumiri infinite tuturor pentru bucuria de a vă simți aproape! Cu prețuire, Daniela“, a transmis Daniela-Paraschiva Danka la finalul Galei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*