Mână întinsă persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu va începe de azi să distribuie cele 883 de pachete cu produse alimentare către persoanele cu venituri reduse din municipiul Sibiu. Aceasta reprezintă a doua tranșă de produse distribuite în cadrul programului „Acordarea de pachete cu ajutoare alimentare în cadrul POAD 2018-2021”, finanțat de Fondul de Ajutor European.

Programul se adresează persoanelor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei și de venit minim garantat.

Fiecare pachet conține: 5 kg făină de grâu, 4 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 4 l de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 conserve de carne de vită, 3 conserve de carne de porc, 5 conserve de pateu de ficat de porc, 2 borcane de compot de fructe, 1 borcan de gem de fructe, 1 borcan gem de fructe dietetic. Produsele vor fi preambalate într-o cutie de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 kg .

Pachetele vor fi distribuite la Cantina Municipiului de pe strada Calea Gușteriței nr.22, în intervalul orar 8.00 -15.00, după cum urmează:

  • joi, 25 martie și marți 30 martie, către beneficiarii de alocație pentru susținerea familiei
  • vineri, 26 martie și luni, 29 martie, către persoanele beneficiare de venit minim garantat

Documentele necesare pentru ridicarea pachetelor:

  • cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie
  • certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original

Atenție! Persoanele care se prezintă pentru ridicarea pachetelor sunt obligate să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distanțării fizice în perioada de așteptare pentru preluarea produselor și utilizarea dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de Cantina Municipiului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*