„Mami, plec”. De ce a ales Alexandru să moară, la doar 19 ani

Noi informații după scenele cumplite din Râmnicu Vâlcea. Un tânăr de 19 ani şi-a dat foc într-o zonă aglomerată a oraşului, între liceu şi o sală de jocuri, şi a murit sub privirile trecătorilor. Nimeni nu a intervenit să-l salveze. Băiatul a recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele, scrie observatornews.ro.

FOTO: captură Observator 

Tragedia putea fi prevenită dacă în România, legile privind jocurile de noroc ar fi respectate.

Scenariul de groază se derulează în doar câteva minute. La ora 8:52, într-o zonă intens circulată din Râmnicu Vâlcea, Alexandru – un tânăr de 19 ani – priveşte abătut aglomeraţia. Nu dă vreun semn de ezitare şi îşi duce planul înfiorător la capăt.

La câţiva paşi de el, trecătorii îşi văd liniştiţi de drum. La 8:54, un martor sună la 112. E deja prea târziu.

Mama lui Alexandru: Ce s-a întâmplat cu el de când a plecat de acasă în dimineaţa asta nu ştiu. N-a mai răspuns la telefon, nu nimic. A zis: „mami, plec, mă întâlnesc cu nişte băieţi. După aia, mă duc.” Că a vorbit la un restaurant pentru un post, dar nu ştiu care restaurant”.

Alexandru şi-a pus capăt vieţii în apropierea liceului unde a fost elev, în faţa unei case de pariuri. Ar fi pierdut 3000 de lei la jocurile de noroc.

Familia e încremenită de durere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*