Mamele-eroine de la Centrul Chinologic din Sibiu își căută familii adoptive. Cățelușele sunt date spre adopție, după ce și-au încheiat serviciul – foto

După o viaţă în care au îmbinat cu succes viaţa de familie cu devotamentul lor pentru tară, a venit timpul să se pensioneze și să se retragă într-o familie iubitoare, care să le aline singurătatea, la bătrânete. Este vorba despre câteva cățelușe de la Centrul Chinologic „Aurel Greblea” din Sibiu, care se pensionează.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

 

Centrul Chinologic din Sibiu caută familii iubitoare care sunt dispuse să adopte femelele din lotul de reproducție al instituției și să le ofere atenţia și iubirea pe care o merită, după o viaţă în slujba noastră, a tuturor. Cățelușele sunt din rasele Ciobănesc German, Ciobănesc German Malinois și Rottweiler, au între 4 și 13 ani și nu prezintă probleme deosebite de sănătate.
„Deși avem grijă să nu le lipsească nimic, realizăm că nicăieri nu e mai bine decât ACASĂ. (…)Dacă ești interesat să adopţi o căţeluşă aflată în a doua parte a vieţii*, trimite o solicitare la E-mail ccs@centrulchinologic.ro în care să ne aduci la cunoștință intenția ta, datele tale personale (pentru a putea întocmi actele de cedare cu titlu gratuit) și un număr de telefon, iar noi te invităm la sediul Centrului Chinologic <<Dr. Aurel Greblea>> Sibiu din Calea Dumbrăvii nr 157, Sibiu, pentru a-‘i face cunoştinţă cu noua membră a familiei tale!~< transmkit reprezentanții Centrului Chinologic „Aurel Greblea” din Sibiu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*