Mamă şi fiu, răniţi în ziua de Crăciun în accident rutier lângă Boiţa

O femeie de 46 de ani şi fiul ei de 17 ani au fost răniţi sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN7, lângă Boiţa, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

„Două autoturisme sunt implicate într-un accident rutier produs pe DN7, km. 249, in afara localităţii Boiţa. Poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat de urgentă la faţa locului, din primele cercetări fiind stabilit faptul că între cele două maşini care circulau din sensuri opuse s-a produs o coliziune frontală. Cele două maşini erau conduse de un bărbat de 46 de ani, din Arges, care se deplasa spre Vâlcea şi o femeie de 46 din Vâlcea, care se deplasa spre Sibiu. Femeia de 46 de ani şi fiul acesteia de 17 ani sunt uşor răniţi. În acest moment, traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, alternativ”, a arătat Luciana Lazăr.

Echipajul SMURD l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din Sibiu, pe băiatul acidentat, „conştient, cu escoriaţii şi politraumatisme”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Sibiu, Alina Voina.

Un alt echipaj de la Ambulanţa din Sibiu au transportat-o pe femeia rănită, tot la UPU Sibiu, aceasta a suferit „un traumatism toracic şi abdominal.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*