Măldărășanu: „Țara asta încă nu este așa cum trebuie“

Azi, în preziua meciului cu Oțelul Galați, din penultima etapă a sezonului regulat a Superligii României la fotbal, Marius Măldărășanu a continuat să amintească de faza din prima repriză cu Dinamo, din runda trecută, când Ianis Soica a marcat un gol perfect valabil, dar centralul Iulian Călin a anulat reușita pe motiv de ofsaid, în vreme ce arbitrul din camera VAR, făgărășeanul Marian Barbu, „s-a făcut că plouă“. Antrenorul sibienilor a arătat spre Călin, care, culmea, și-ar fi propus să intre în politică.

foto: facebook/FCH

Din câte am auzit, arbitrul Călin ar vrea să candideze…să intre în politică. Eu cel puțin, am frații mei, de ani de zile, stabiliți în străinătate, am primul băiat plecat în străinătate să-și încerce norocul. Este clar că în situația mea sunt foarte multe familii. De ce? Pentru că țara asta încă nu este așa cum trebuie… și atunci, dacă vrem oameni în politică, trebuie să avem oameni cu coloană vertebrală și integri. În momentul în care ai spus niște lucruri, îi spui jucătorului că a fost gol, analizezi ofsaidul și pe urmă vezi că nu a fost ofsaid și pe urmă, în continuare… atunci este un mare semn de întrebare. Aș vrea ca arbitrul Călin să iasă să spună public, să recunoască dacă a greșit, să își asume și atunci… din păcate, eu nu pot să votez, că nu sunt de acolo unde va candida el…dar va avea respectul meu, indiferent că noi nu vom merge în play-off. În momentul în care ai greșit și îți asumi, este un pas înainte și ai nevoie de astfel de oameni!“, a declarat azi Marius Măldărășanu.

Reamintim, Dinamo s-a impus în runda trecută, marți, 27 februarie, în fața FC Hermannstadt, scor 1-0 (1-0), pe Stadionul „Arcul de Triumf“, la capătul unui meci dominat clar de sibieni, care au avut și un gol anulat aiurea.

Mâine, 2 martie, de la ora 17, FC Hermannstadt întâlnește Oțelul Galați, pe Stadionul Municipal, în penultima etapă din sezonul regulat al Superligii, un meci crucial pentru calificarea în play-off. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*