Măldărășanu: „Suntem entuziaști. Ne dorim să începem bine“

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt este încrezător în posibilitățile echipei sale, înaintea duelului de mâine cu Universitatea Craiova. Într-o declarație făcută la antrenamentul de azi de pe Municipal, a spus că jucătorii nou veniți sunt valoroși, dar trebuie răbdare pentru a fi integrați în echipă. Se va baza ca de obicei pe forța grupului, iar ca obiectiv pentru acest sezon și-a propus un loc în play-off. „Jucăm acasă, în fața publicului nostru, suntem entuziaști, sper ca și publicul să fie la fel și ne dorim să începem bine (…) Este foarte important să începem bine. În momentul în care lucrurile merg bine pe început de campionat, cu trecerea timpului o să-i avem sută la sută din punct de vedere al pregătirii și pe cei noi și, bineînțeles, ca integrare în sistemul nostru de joc. Nu este ușor, însă trebuie să avem răbdare.“, a declarat Marius Măldărășanu înaintea partidei de mâine. Potrivit acestuia, întreg lotul sibian este valid, cu excepția luxemburghezului Vahid Selimovic, care acuză ceva probleme medicale.

foto: captura video/FCH

FC Hermannstadt debutează într-un nou sezon al SuperLigii României la fotbal, mâine, de la ora 21,30, pe Stadionul Municipal Sibiu, în compania Universității Craiova. 

Vezi întreaga declarație a lui Marius Măldărășanu, despre cantonament, despre jucătorii noi, despre obiectivul pentru acest sezon și despre meciul de mâine:

Prețul unui bilet la Tribuna 1 costă 50 de lei, la Tribuna a 2-a – 40 de lei, iar la peluza Nord – 20 de lei. La această oră sunt disponibile tichete de acces în aproape toate sectoarele, doar cele centrale de la Tribunele 1 și 2 (A2, respectiv C2) fiind SOLD OUT.

FC Hermannstadt, debut „de foc“ în noul sezon! Vine Universitatea Craiova

Casa de bilete a Stadionului Municipal  Sibiu mai este deschisă azi, între orele 16-20, dar și mâine, între orele 16-22, perioadă în care sunt așteptați la ghișeu și suporterii care nu și-au ridicat abonamentele până în prezent.

Ultima dispută directă

Universitatea revine la  Sibiu, după ce a cedat în ultima dispută pe Municipal, cu FC Hermannstadt, 1-2 (0-0) în decembrie anul trecut. Golurile sibienilor au fost marcate atunci de Gabi Iancu (‘51) și Oroian (‘61), oaspeții punctând prin Mitriță (‘52). În Superligă, în ultimele 5 dispute, craiovenii au un ușor avantaj, 3-2, patru meciuri încheindu-se însă la diferență de un singur gol.

FC Hermannstadt poate egala situația, mai ales că din lotul Craiovei lipsesc internaționalii Nicușor Bancu și Anzor Mekvabishvili (Georgia), ambii fiind în vacanță după participarea la Euro 2024. Nu va juca nici Screciu, care e în continuare accidentat.

Programul primei etape

Vineri, 12 iulie

Ora 18,30 Farul Constanța – Unirea Slobozia

Ora 21,30  FC HERMANNSTADT – Universitatea Craiova

Sâmbătă, 13 iulie

Ora 17,00  Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Poli Iași

Ora 19,15 UTA – Rapid

Ora 22,00 FCSB – U Cluj

Duminică, 14 iulie

Ora 19,00 CFR Cluj – Dinamo

Luni, 15 iulie

Ora 18,30 FC Botoșani – Oțelul

Ora 21,30 Petrolul – Gloria Buzău

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*