Măldărășanu: „Acum se arată caracterele puternice“

FC Hermannstadt deschide azi etapa a 4-a a play-out-ului, la Arad. De la ora 17,30 întâlnește UTA, pe Arena „Francisc Neuman“, într-un meci în care au permis accesul doar copiii. VEZI cronica meciului

foto: captura video

Antrenorul echipei sibiene, Marius Măldărășanu, a recunoscut că a avut de lucrat la moralul jucătorilor, în urma dublei de coșmar cu U Cluj, și speră ca elevii săi să își ridice nivelul pentru o victorie la Arad. Va avea la dispoziție tot lotul, cu excepția lui Paul Antoche, care s-a accidentat la unul dintre antrenamente devenind indisponibil.

Speranțe la Arad! Să uităm dubla de coșmar cu U Cluj!

Venim după o săptămână grea, o săptămână încărcată. A trebuit să lucrăm la moralul jucătorilor și nu numai, cu toții am fost dezamăgiți, frustrați. Să pierzi, în două meciuri, o calificare în prelungiri și pe urmă două puncte să le pierdem iar în prelungiri, nu cade bine nimănui. Dar, până la urmă, suntem bărbați, trebuie să trecem peste. Este sport, acum se arată caracterele puternice. Va trebui să ne ridicăm puțin nivelul, vis-a-vis de meciurile din deplasare. Trebuie să fim realiști, n-am adus puncte așa cum puteam și credeam că putem aduce, puncte care să ne dea o liniște pe acest final de campionat. Este în continuare un play-out dificil, greu, meciurile foarte grele indiferent ce adversar ai. Trebuie să câștigăm, ne dorim lucrul ăsta. Sper să arătăm mult mai bine decât am făcut-o în alte meciuri din deplasare“, a declarat Marius Măldărășanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*