Makcim Fernandez Samodaiev a fost concediat de la Filarmonică: ”O decizie absolut abuzivă semnată de către managerul instituției cu avizul pozitiv al clasei politice”

Instrumentistul Makcim Fernandez Samodaiev a anunțat astăzi pe pagina sa de facebook că a fost concediat! Managerul Filarmonicii de Stat Sibiu  a semnat actul de desfacere disciplinară a contractul individual de muncă.

Foto: Makcim Fernandez Samodaiev facebook
”Este OFICIAL!
Sunt concediat. La exact un an de la lansarea petiției pentru a opri abuzurile în cadrul Filarmonicii de Stat Sibiu printr-o decizie de desfacere disciplinară a contractul individual de muncă.
O decizie absolut abuzivă semnată de către managerul instituției cu avizul pozitiv al clasei politice care se află actualmente la guvernare CJ, așa cum reiese din exprimările lor prin presa locală.
Vă las să trageți concluzii fiecare”, a scris muzicianul pe pagina sa de facebook.
Totodată el spune că există și o veste bună: acum se poate concentra pe proiectele personale. ”Vestea extraordinar de pozitivă este că o să am mai mult timp pentru a crea și realiza concerte si evenimente fără sa fiu plafonat sau sancționat de mediocritatea însăși, bineînțeles este vorba de “proprii colegi” indivizi care au dorit de mult și care au permis abuzul și concedierea mea și a altor colegi din Filarmonica de Stat Sibiu.
Ne vedem în curând la concerte Florescu-Fernandez & Friends!”, a concluzionat Makcim Fernandez Samodaiev.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*