Mâine se redeschide Grădina Zoologică! Rămân închise spațiile interioare cu animale și locul de joacă

Zoo Sibiu își va redeschide porțile vizitatorilor de mâine, conform programului normal: zilnic între orele 9.30 – 19.30.

Sibienii vor avea din nou plăcerea unei plimbări prin cea mai veche grădină zoologică din țară care adăpostește în prezent 253 de animale din 62 de specii.

Pentru protecția vizitatorilor, serviciul care administrează Grădina Zoologică a luat o serie de măsuri prin care să se asigure distanțarea socială:

  • Intrarea vizitatorilor va fi posibilă atât pe la poarta principală de lângă lac, cât și la poarta secundară dinspre cartierul Valea Aurie. La casierii vor fi marcate pe asfalt linii orientative pentru distanțarea celor care așteaptă să intre. Casierul va purta în permanență mască de protecție.
  • Spațiile interioare care adăpostesc animale vor rămâne închise în această etapă, fiind posibilă deocamdată vizitarea spațiilor exterioare.
  • Locul de joacă va rămâne închis, conform instrucțiunilor autorităților centrale
  • Toaletele publice din incinta Grădinii vor fi dotate cu săpun, dezinfectant și prosoape de unică folosință sau aparate de uscat mâinile.
  • Spațiile comerciale din incinta grădinii vor fi deschise, dar cu vânzare la tejghea.

Primăria transmite într-un comunicat că în Grădina Zoololică există posibilitatea folosirii hot spot-ul pentru WiFi gratuit (Zoo_Sibiu_Public), iar în Google Play sau App Store există aplicația gratuită GHID VIRTUAL – SIBIU ZOO, care oferă mai multe informații despre locuitorii Zoo Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*