Măgura Cisnădie a cucerit Cetatea Băniei după un final dramatic

În Liga Florilor la handbal feminin, Măgura Cisnădie a reușit o nouă victorie spectaculoasă în deplasare, 25-24 (13-13) în dauna SCM Craiova, aseară, în cadrul rundei a 22-a. Cu 4 etape rămase de disputat, a urcat din nou pe poziția a 4-a în clasament, iar drumul spre o nouă calificare în cupele europene e netezit.

foto: facebook/Măgura Cisnădie

Elevele lui Alexandru Weber au depășit momentul dificil după cele 2 eșecuri consecutive, 27-31 la Buzău și 19-36 cu CSM București, pentru o nouă prestație consistentă încununată de succes. Aseară, la Craiova, au avut parte de un meci extrem de disputat, decis abia în ultimul minut.

Prima repriză s-a disputat sub semnul echilibrului, nicio echipă nereușind să se desprindă. S-a încheiat 13-13, iar actul secund se anunța „de foc“.

La reluare, craiovencele s-au dus la la trei goluri diferență în debutul actului secund, menținându-se apoi în permanență în avantaj. Fetele noastre au recuperat chiar pe final și, cu 2 minute înainte de ultimul fluier, au reușit să restabilească egalitatea după o lovitură de la 7 metri: 24-24. SCM Craiova a ratat revenirea la conducere, apoi elevele lui Weber au întins atacul la limita pasivului, au înscris pentru 25-24 și și-au adjudecat victoria in extremis, după ce gazdele, în criză de timp și de idei, au irosit ultimul atac fără aruncare.

Măgura Cisnădie: Trosova – Bardac 5, Tătar 5, Abed-Kader 4, Blazevic 4, Neagu 4, Gariaeva 2, Radojevic 1, Băcăoanu, Gjorgjijevska. Antrenor: Alexandru Weber.

Măgura a profitat de înfrângerea vicecampioanei Minaur Baia Mare la Rapid, 31-34, și a urcat pe locul 4 în clasament. Următorul meci e programat abia după Paști, pe 3 mai, la SCM Galați, în cadrul Cupei României.

Clasament la zi:

sursa: FRH

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*