Lucrări ample pe mai multe străzi din Cisnădie

Mai multe străzi din Cisnădie trec în această perioadă printr-un amplu proces de modernizare. Este vorba despre lucrări cuprinse în Programul de reabilitare realizat prin PNI „Anghel Saligny”, dar și de arterele cuprinse în proiectul de îmbunătățire a rețelelor de apă și canalizare.

Foto: Facebook Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie

Până în momentul de față s-au realizat lucrări de modernizare și reabilitare a drumurilor în Cartierul Arhitecților, s-a asfaltat strada Nicolae Porumbescu iar de-a lungul trotuarului/pistei de biciclete DJ 106C s-au montat coșuri de gunoi.

Foto: Facebook Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie

Străzile Podului, Apărării, Patrioților și Dezrobirii au fost complet modernizate prin înlocuirea bordurilor, asfaltarea drumurilor și a trotuarelor.

De asemenea, piața agroalimentară din Cisnădie a fost modernizată prin înlocuirea covorului asflatic și a meselor destinate comercializării produselor.

„Zilnic, sunt prezent pe șantier pentru a constata personal stadiul lucrărilor și pentru a mă asigura că execuția acestora este eficientă, astfel încât riveranii să fie cât mai puțin afectați.

Foto: Facebook Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie

Cei de la Apa-Canal S.A. au început lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor în orașul Cisnădie, pe străzile Șelimbărului, Măgurii și Țesătorilor.

Pe străzile Sibiului și Șelimbărului, au fost schimbate bordurile, iar după finalizarea lucrărilor celor de la Apă-Canal se va turna un nou covor asfaltic. În acest sens, urmează ca săptămâna viitoare (11-15 septembrie 2023) strada Șelimbărului să fie închisă pentru construcția unui trotuar în zona fabricilor și pentru asfaltare.

Foto: Facebook Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie

Tot pe cele două strazi vor avea loc și lucrări pentru introducerea cablurilor în subteran și modernizarea iluminatului public prin schimbarea stâlpilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe străzile unde se executã lucrări de reabilitare sau modernizare a rețelelor de apă și canalizare. Îi asigur pe toți cisnădienii că la finalul acestor investiții vor beneficia de o infrastructură modernizată și nu va mai fi nevoie mulți ani de alte intervenții” a transmis primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*