Luca impresionează în Liga2

Tânărul de 18 de ani Alexandru Luca impresionează și-n acest debut de sezon. Născut pe 28 aprilie 2004, la Sibiu, a devenit jucător de bază în angrenajul propus de Eugen Beza la CSC 1599 Șelimbăr.

foto: facebook/CSC Șelimbăr

Mijlocașul Alex Luca a fost titular în toate cele 5 partide oficiale din această ediție a Ligii 2, bifând și toate minutele. În etapa a doua, cu Politehnica Timișoara (scor 4-0), a reușit să și marcheze primul său gol în liga secundă, transformând un penalti. În ultima etapă, cu Viitorul Pandurii, s-a numărat printre cei mai buni jucători de pe teren, chiar dacă echipa sa a pierdut. Potrivit cifrelor publicate de clubul său, Luca a alergat 11.000 de metri, a dat 50 de pase dintre care nu mai puțin de 47 reușite, a reușit 8 intercepții (4 în jumătatea adversă) și 7 recuperări (5 în jumătatea adversă).

„Nu spunem doar noi că mijlocașul Alex Luca este de mare perspectivă, o spun cifrele obținute în teren la meciul cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu de mijlocașul născut pe 26 Aprilie 2004! Alex Luca a bifat toate minutele în acest sezon și a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în jocul de sâmbătă, asta în ciuda faptului că echipa noastră a pierdut!“, a transmis CSC 1599 Șelimbăr.

Alexandru Luca a intrat în vederile selecționerului Bogdan Lobonț, care l-a convocat la naționala U20 încă de anul trecut. A și debutat sub tricolor, într-un meci cu Italia, de pe Stadio “Enzo Ricci” din Sassuolo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*