Lovitură dată bișniței cu țigări de contrabandă – FOTO

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au desfășurat ieri o acțiune specifică pe linia prevenirii ilegalităților din domeniul fiscal, pe DN 7, Valea Oltului.

FOTO: IPJ Sibiu

Astfel, în jurul orei 11.00, la km. 245, în afara localității Boița, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară, platformă transport auto, care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, încărcată cu profile PVC.

Șoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, era însoțit de trei pasageri, un bărbat și două femei, adulți, toți cetățeni străini.

În urma controlului efectuat în interiorul autoutilitarei, dar și asupra profilelor PVC, polițiștii au descoperit peste 48.100 de țigarete care nu aveau aplicate timbrele fiscale ce atestă plata taxelor și accizelor pe teritoriul României.

Prejudicial creat se ridică la 23.644 de lei.

Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza celor constatate în flagrant delict, la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, se efectuează cercetări pentru contrabandă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*