Locuință distrusă de flăcări în Valchid

O locuință a fost înghițită de flăcări în această dimineață, în Valchid. Intervenția pompierilor a împierdicat extinderea incendiului la locuințele învecinate. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Pompierii militari sibieni au intervenit de urgență în această dimineață, în jurul orei 05.30, în localitatea Valchid, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă.

La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială – cisternă cu pompă de regulare a apei, două autospeciale de primă intervenție și două echipaje SMURD

”La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la întreabă locuință. Pompierii au acționat pentru limitarea incendiului, astfel încât să nu se propage la casele învecinate.

”În urma incendiului izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat termic, a ars întreaga locuință compusă din trei camere, precum și acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 70 de mp.”, explică Sg. maj. Andreea Ștefan, din cadrul ISU Sibiu.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Foto: ISU Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*