Liga 4. FC Inter – ACS Mediaș 1-3 (0-0)

FC Inter a pierdut în fața contracandidatei la promovare ACS Mediaș, astăzi, pe Stadionul Obor, scor 1-3 (0-0) în derbiul etapei a 20-a a Ligii a 4-a. Cu 6 runde rămase de disputat până la final, noua echipă a Mediașului a rezolvat practic calificarea la baraj.

După o primă repriză albă, cu ocazii la ambele porți, între care și o bară a liderului, ACS Mediaș a deschis scorul prin Sebastian Bîrsan. Interiștii au acuzat șocul, încasând în doar 7 minute încă 2 goluri. Mai întâi a punctat golgheterul Cristian Pajco, după care Gabriel Țala a lovit decisiv, sibienii reușind să reducă din handicap în minutul 83 prin Daniel Tătar pentru un final ceva mai încins.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș se detașează la 6 puncte în fruntea clasamentului Ligii a 4-a, seria Sibiu. A acumulat 60 de puncte, FC Inter rămânând pe 2 cu 54 puncte.

Antrenorul FC Inter, Călin Moldovan, a folosit următoarea formulă de echipă: Maksym Alchynskyi – Cătălin Tineiu (Cristian Standima – ‘65), Andrei Șumlea, Ionuț Bratima, Claudiu Giura, Daniel Tătar, Brian Lemac (Adrian Greavu – ‘51), Andrei Stoia, Andrei Câmpean, Cristobal Oprișor (Alexandru Barbu – ‘76), și Ionuț Bărculeț.

foto: AJF Sibiu

foto: AJF Sibiu

foto: AJF Sibiu

foto: AJF Sibiu

În etapa viitoare, FC Inter joacă la ACS LSS Voința Sibiu, în vreme ce ACS Mediaș se întoarce pe teren propriu pentru întâlnirea cu ACS Unirea Miercurea-Sibiului. 

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*