Liga a 4-a. ACS Mediaș și Inter Sibiu au câștigat fără probleme

FC Inter și ACS Mediaș au depășit cu bine etapa a 16-a a Ligii a 4-a la fotbal. Sibienii au trecut cu 6-0 (3-0) de AFC Tălmaciu, pe Stadionul Romanofir, în vreme ce medieșenii au învins cu 4-0 (3-0) pe CS Sparta.

foto: facebook/FC Inter

Azi, la Mediaș, liderul a încheiat 4-0 (3-0) cu Sparta. Și-a securizat victoria încă din prima repriză, marcând de 3 ori în poarta concitadinei. Golgheterul Cristian Pajco a deschis scorul devreme, în minutul 8, pentru ca tot el să puncteze în minutele 24 și 40.

În repriza a doua, Adrian Șulea a majorat diferența în minutul 74.

ACS Mediaș a început cu: Neacșa Ionuț, Maxim Cristian, Birtalan Alpar, Avram Cristian, Jica Bogdan, Potor David, Socaci Alexandru, Ignat Raul, Morariu Claudiu, Cîrstean Adrian, Pajco Cristian.

foto: captura video

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș continuă să conducă în clasament cu maxim de puncte, având o victorie în tur în fața rivalei din acest sezon FC Inter. Noua echipă a Mediașului a acumulat 48 de puncte în 16 partide, golaveraj 96-12. În următoarea etapă, ACS Mediaș are programat meci tot pe terenul Sparta, sâmbătă 1 aprilie, de la ora 11, în compania sibienilor de la Quantum/Cuantic Arsenal.

Tot azi, la Tălmaciu, FC Inter a avut un parcurs oarecum similar cu al noii echipe a Mediașului, marcând de 3 ori până la pauză, pentru o a doua repriză liniștită. Până la urmă s-a terminat 6-0, interiștii punctând tot de 3 ori și în actul secund.

Au marcat: Stoia (4′), Șumlea (14′), Tineiu (32′), Standima (65′), Răcean (68’și 90′)
FC Inter a jucat în formula: Maksym Alchynskyi – Brian Lemac (Gabriel Băra – 57’), Andrei Șumlea, Adrian Greavu (Andrei Belașcu – 78’), Claudiu Giura (Cristian Standima – 57’), Daniel Tătar, Ionuț Bratima, Andrei Stoia, Cătălin Tineiu (Raul Vochescu – 67’), Alexandru Barbu (Roberto Răcean – 67’) și Ionuț Bărculeț.

În etapa următoare, FC Inter va reveni pe teren propriu, urmând să întâlnească, sâmbătă 1 aprilie, de la ora 11, „lanterna“ CS Orășenesc Copșa Mică.

Program/rezultate etapa a 16-a:

AFC Tălmaciu – FC Inter 0-6 (0-3)

Quantum/Arsenal Sibiu – Unirea Miercurea Sibiului 1-0

Sparta Mediaș – ACS Mediaș 0-4 (0-3)

Leii Șura Mică – FC Avrig 0-3

FC Dumbrăveni – CSO Copșa Mică 3-0

ACS Păltiniș Rășinari – LSS Voința Sibiu 1-2

FC Agnita – ACS Bradu 1-1

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*