Liga 3. ACS Mediaș – CS Unirea Ungheni 1-2 (0-2)

ACS Mediaș a cedat din nou în fața Unirii Ungheni, 1-2 (0-2), pe teren propriu, de această dată în prima etapă din play-off-ul seriei a 9-a a Ligii a 3-a. A pierdut la scor identic cu cel de săptămâna trecută, când elevii lui Mihai Ianc au fost învinși în ultima etapă din sezonul regulat, favorizând calificarea echipei din Ungheni în faza a doua a campionatului.

(Dan GREAVU)

foto: facebook/ACS Mediaș

ACS Mediaș a început în formula: Fabio Blaga, Cristian Maxim, Cristian Avram, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Beni Hanzu, Alex Luca, Antonio Dumitru, Mihai Petra, Tudor Man, Cătălin Tineiu și Szilard Magyari.

Oaspeții au deschis scorul, azi, la prima minge importantă în careul medieșean, prin Astafei (’20) reușind să majoreze diferența chiar înainte de pauză, prin Bogdan Piper (min. 44). Golul medieșenilor a fost înscris de Petra Mihai, în min 52. ACS Mediaș a alergat apoi după egalare, a irosit câteva ocazii importante, însă a părăsit terenul cu capul plecat. „Din păcate, am pierdut și astăzi, echipa din Ungheni s-a dovedit mult mai pragmatică, mai matură pe anumite momente de joc, în care un jucător precum Victoraș Astafei face diferența. De aici pleacă multe lucruri… Noi în a 2-a repriză am dominat total meciul și dacă privim ce ocazii am ratat noi în repriza a doua în condițiile în care adversarul nu cred că a mai intrat de 2 ori în careul lui Fabi, dar astea fac parte din joc…. Aici se face diferența, la maturitate, pe ultimul moment, pe finalizare“, a declarat Mihai Ianc, imediat după încheierea partidei.

Munca, asta e singura soluție. Să creștem jucătorii ăștia tineri pe care îi avem. Din astfel de jocuri ei cresc foarte mult. Am atins obiectivul de a intra în play-off. O să mai fie opt jocuri, tot de aceeași încărcătură și de același nivel. O să ne jucăm orice șansă și să câștigăm orice joc. Indiferent ce se întâmplă până la final, noi n-o să abandonăm lupta“, a mai declarat antrenorul ACS Mediaș.

În urma acestui rezultat, echipa medieșeană coboară pe 3 în clasament, în urma Unirii Ungheni, care a acumulat 36 de puncte, față de 34 cu câte a rămas ACS. În etapa următoare, ACS Mediaș se deplasează la Bistrița, pentru duelul cu liderul Gloria.

REZULTATE și CLASAMENT

sursa: FRF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*