Liga 3. ACS Mediaș a început pregătirile

Lotul ACS-ului s-a reunit ieri. Fotbaliștii se vor pregăti la Mediaș pentru startul campionatului Ligii a 3-a, programat la sfârșitul lunii august. Pe lângă antrenamente, aceștia vor disputa mai multe jocuri de verificare cu adversarii din Ligile a 2-a și a 3-a. Gruparea de pe Târnava Mare a început să se întărească pentru noul sezon. Primul transfer este cel al lui Benjamin Hanzu, un fundaș central care a fost împrumutat de la FC Hermannstadt.

foto: Monitorul de Mediaș

S-a terminat așadar vacanța pentru fotbaliștii de la ACS Mediaș. După un sezon perfect în Liga a 4-a, încununat cu promovarea în eșalonul superior, aceștia au revenit la începutul săptămânii la antrenamente. Fotbaliștii se vor pregăti în municipiul de pe Târnava Mare și vor disputa mai multe jocuri de verificare. Am stabilit programul pentru prima săptămână, iar aici mă refer la antrenamente. Va urma un scurt cantonament la nivel local și multe jocuri amicale. Vom avea ca și adversari echipe de Liga a 2-a și a3-a” a explicat Ionuț Buzean, președintele ACS Mediaș. Printre adversari vor fi Metalurgistul Cugir, Corvinul Hunedoara, Gloria Bistrițși Unirea Ungheni.

Întăriri de la Hermannstadt

ACS Mediaș a bifat primul transfer. Benjamin Hanzu a fost împrumutat pentru următorul sezon de la FC Hermannstadt. Acesta are 20 ani și evoluează pe postul de fundaș central. În returul sezonului trecut acesta a evoluat pentru CS Tunari, formație cu care a promovat în Liga a doua, iar în returul campionatului a evoluat în 14 partide, a înscris de 5 ori și a oferit 5 pase de gol. „Este vorba despre Beni Hanzu. Este un jucător împrumutat pentru o perioadă de un an de zile de la FC Hermannstadt, care în returul sezonului trecut a fost împrumutat la Tunari, echipă cu care a și promovat în Liga a 2-a și pentru care a jucat meci de meci și a avut multe realizări. Este un jucător tânăr care se pliază pe criteriile proiectului nostrum și sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus”, mai spune Ionuț Buzean.

Jucători în probe

Conducerea ACS Mediaș a avut discuții și cu alți jucători, iar tratativele sunt avansate. În perioada imediat următoare vor veni în probe o serie de jucători, iar cei care vor convinge în urma jocurilor de verificare vor fi cooptați în cadrul lotului cu care se va aborda sezonul competițional 2023-2024. „Bineînțeles că vor veni și alți jucători. Avem discuții cu mai mulți, în special jucători under, pentru că trebuie să folosim la Liga a 3-a jucători sub categoria de vârstă 2004 și sperăm să ne întărim cât mai bine în acest sens. Discuțiile sunt într-un stadiu avansat, doar că nu s-au semnat contracte încă. De asemenea vor veni foarte mulți jucători în probe, în urma meciurilor de verificare și antrenamentelor vom decide pe cine vom păstra” a mai declarat Ionuț Buzean, Președintele ACS Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*