Liderul Ligii a IV-a rămâne pe Sparta. Solicitările către Transgaz au primit aviz nefavorabil

Toate solicitările ACS Mediaș de a-și disputa partidele de pe teren propriu pe Stadionul Gaz Metan au fost refuzate de Transgaz, proprietarul arenei. În pragul reluării Ligii a 4-a, noua echipă a orașului se vede nevoită să evolueze în continuare pe Sparta.

Potrivit unui comunicat emis în urmă cu câteva minute de ACS Mediaș, conducerea clubului va continua să caute o soluție care să-i permită continuarea activității la cel mai bun nivel, mai ales că are în pregătire peste 350 de copii.

„Președintele clubului, Ionuț Buzean, dorește să clarifice situația referitoare la terenul Gaz Metan, înainte de începerea returului ligii a-IV-a.

«În urma ultimelor informații aparute în presă, dorim să aducem la cunoștință că am făcut mai multe solicitări pentru a prelua stadionul Gaz Metan. Din păcate răspunsurile nu au fost cele pe care ni le doream. Oarecum, este o normalitate având în vedere cele întâmplate, în trecut, la clubul Gaz Metan.

Dorim să ne departajăm complet de cele întâmplate la fostul club. Suntem o entitate nouă, curată și transparentă care are peste 350 de copii ai orașului. Sperăm să fim luați în seamă deoarece peste 2 săptămâni începem campionatul iar terenul Sparta nu ne oferă facilitățile pe care ni le dorim.»”, a transmis ACS Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*