Liderii organizațiilor municipale din Sibiu și Mediaș, pe lista candidaților PSD la europarlamentare

PSD Sibiu are pentru prima dată doi candidați pe lista validată de Partidul Social Democrat la alegerile europarlamentare, a anunțat organizația județeană într-un comunicat de presă.

Este vorba despre Mihai Macaveiu, președintele PSD Mediaș, și Alexandru Popa, președintele executiv al organizației municipale PSD Sibiu. Cei doi candidați de la Sibiu se află pe poziții eligibile pe termen mediu: 26, respectiv 31, potrivit unor surse politice.

“Încă o dovadă că PSD Sibiu este format dintr-o echipă nouă construită din tineri profesioniști, capabili și pregătiți pentru o Românie care merită mai mult. Mihai Ioan Macaveiu, inginer constructor, și Alexandru Popa, economist și absolvent de master în management politick sunt cei doi tineri cu care astăzi ne mândrim pentru că se alătură listei de candidați PSD pentru alegerile europarlamentare. Împreună cu întreaga echipă PSD Sibiu, am decis să mergem cu aceste două propuneri și suntem mândri că Mihai și Alex se regăsesc, astăzi, pe lista validată a candidaților pentru Parlamentul European. Am avut și am încredere în cei doi parteneri social democrați și cu atât mai mult mă bucură încrederea acordată de Partidul Social Democrat pentru echipa de la Sibiu. Atât Mihai Macaveiu, care este și președintele Organizației Municipale PSD Mediaș, cât și Alex Popa, președinte executiv al Organizației Municipale a PSD Sibiu, sunt doi membri ai Partidului Social Democrat care, începând de astăzi, se pot gândi la un viitor politic de succes și care au capacitatea de a se implica în proiecte ce ar putea face mult bine sibienilor care merită mai mult.

Mă bucur că pe lista PSD la europarlamentare se regăsește și Victor Negrescu, fost ministru al Afacerilor Europene și care va fi candidatul regiunii 7 Centru pe care o conduc în calitate de președinte. Victor este un politician cu experiență și unul dintre tinerii social democrați cu o expertiză solidă în administrație, motive ce au condus la nominalizarea pe lista candidaților validată de Partidul Social Democraț la alegerile din mai 2019 pentru Parlamentul European. Le urez succes tuturor și sunt mândru că pentru prima dată PSD Sibiu are doi candidați la europarlamentare, doi sibieni capabili să dovedească Europei că România merită mai mult”, a declarat Bogdan Trif, președintele interimar al organizației județene PSD Sibiu.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit ieri pentru a valida lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. La finalul ședinței, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat lista candidaților partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai. Astfel, lista este deschisă de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram. Pe listă se mai află Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel și Doina Pană.

Lista va fi trimisă astăzi la Biroul Electoral Central, a mai anunțat Dragnea.

Termenul de depunere a candidaturilor expiră în 28 martie, la ora 24.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*