Liceenii de la „Goga“ trec în online!

3 clase de a VIII-a și întreg ciclul liceal de la Colegiul Naţional „Octavian Goga” trec în online. Începând de mâine 6 octombrie, se suspendă activitatea didactică, care presupune participarea zilnică cu prezenţă fizică, și la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 22.

 

„Astăzi, 5 Octombrie a.c. a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în care a fost adoptată Hotărârea nr. 69 privind aprobarea suspendării  activităţii didactice, care presupune prezenţa fizică, la Colegiul Naţional „Octavian Goga”- Corpul A de clădire şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 22, ambele din Mun. Sibiu, conform  ordinelor comune ale Ministrului Educaţiei şi Cercetării şi ale Ministrului Sănătăţii nr. 5.338/1.082/01.10.2021 prin care începând cu data de 06.10.2021 se suspendă activitatea didactică, care presupune participarea zilnică cu prezenţă fizică conform scenariului 1, la nivelul Colegiului Naţional „Octavian Goga”- Corpul A de clădire, respectiv ciclul liceal şi 3 clase de a VIII-a (A, D şi F)  şi a Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 22, ambele din Mun. Sibiu, cursurile urmând a se desfăşura, cu participarea zilnică în sistem exclusiv online a elevilor, conform scenariului 2“, se arată într-o informare de presă.

Textul complet al hotărârilor  poate fi consultat pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență.

( https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/ )

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*