Laptopuri pentru elevii cu rezultate deosebite care vor studia la ULBS

Elevii care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat, precum și elevii care au obținut locurile I, II, III, în cei patru ani de liceu, la etapele naționale și internaționale ale olimpiadelor școlare, recunoscute de Ministerul Educației, vor fi recompensați cu câte un laptop, dacă vor urma unul dintre programele de studii ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Această inițiativă de susținere a performanțelor în educație se adaugă celor 128 de burse de studiu oferite de ULBS viitorilor studenți la programele de licență și master.

 

Foto: ULBS

„Ne dorim să atragem la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu cât mai mulți tineri valoroși, motiv pentru care în ultimii ani am adoptat această initiativă care să susțină procesul educational. Pe acestă cale, doresc să îi felicit pe toți elevii care au promovat examenul de bacalaureat și să le transmitem faptul că îi așteptăm la ULBS, o universitate cu deschidere europeană”, a declarant prof.univ.dr. Sorin Radu, rectorul ULBS.

Admiterea la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a început în această săptămână.Toate informațiile legate de sesiunea din 2023 a admiterii sunt disponibile pe site-ul Universității, în secțiunea https://admitere.ulbsibiu.ro/

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este membră a Alianței FORTHEM, (https://www.forthem-alliance.eu), alături de universități din alte opt țări europene și a Consorțiului Universitaria (https://profs.info.uaic.ro/~consortiu/about.html) .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*